Suosittelen

Olen kerännyt tälle sivulle linkkejä tuotteisiin ja palveluihin, jotka ovat auttaneet minua säästämisessä ja sijoittamisessa. Suosittelen niihin tutustumista. Linkit ovat affiliate-linkkejä ja ne on merkitty tähdellä (*). Minä voin saada rahallisen korvauksen, mikäli hankit jotain näiden linkkien kautta.


Nordnet

Suurin osa sijoituksistani on Nordnetissa. Olen ollut tyytyväinen asiakas vuodesta 2014. Lisäksi vaimollani ja lapsillani on täällä rahastosalkut.

*Avaa maksuton asiakkuus Nordnetiin

("Sijoittamiseen osake- ja pääomamarkkinoilla liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voi nousta tai laskea, ja sijoittaja voi menettää sijoittamansa pääoman kokonaan. Historiallinen tuotto ja kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta.")


Adlibris

Lukeminen kannattaa aina. Olen ostanut Adlibriksestä useita kirjoja sekä itselleni että lahjaksi. Täällä on laaja valikoima kirjoja sijoittamiseen, säästämiseen ja omaan talouden hallintaan liittyen.

*Tästä linkistä voit ostaa kirjoja


Tässä muutama oma suosikkini:


*Erilainen ote omaan talouteen - Pasi Havia

Erinomainen kirja omaan talouden hallintaan ja vaurastumiseen. Tämä oli yksi kirjoista, joka herätti sijoitusintoni blogien ohella. Suosittelen kaikille, jotka ovat kiinnostuneet omasta talouden hallinasta ja vaurastumisesta, sopii erityisesti aloitteleville sijoittajille.


*Miten sijoitan pörssiosakkeisiin - Seppo Saario

Kotimainen klassikkoteos, pörssiraamattu. Kaikkien aikojen eniten myyty suomalainen sijoitusopas. Kirjassa kerrotaan selkeästi miten sijoitetaan osakkeisiin.


*Onnistu osakemarkkinoilla - Kim Lindström, Tom Lindström

Hyvä perusteos sijoittamisesta. Tämän kirjan perusteella kiinnostuin arvosijoittamisesta.


*Sijoita kuin guru - Karo Hämäläinen, Jukka Oksaharju

Hyvä katsaus eri sijoitustyyleihin. Tämä sopii sekä aloittelijoille että kokeneemmille sijoittajille.


*Totuus taloudestasi - Terhi Majasalmi

Hyvä perusteos omaan talouden hallintaan ja suunnitteluun.


Sähkömittari.fi

Suosittelen sähkön kilpailuttamista säännöllisin väliajoin, esimerkiksi kerran vuodessa tai joka toinen vuosi. Kilpailuttamalla voit helposti säästää useita kymmeniä euroja vuodessa.

*Kilpailuta sähkö Sähkömittari.fi:ssä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti