Suosittelen

Olen kerännyt tälle sivulle linkkejä tuotteisiin ja palveluihin, jotka ovat auttaneet minua säästämisessä ja sijoittamisessa. Suosittelen niihin tutustumista. Linkit ovat affiliate-linkkejä ja ne on merkitty tähdellä (*) (*Tradetracker ja *Adtraction). Minä voin saada rahallisen korvauksen, mikäli hankit jotain näiden linkkien kautta.


Nordnet

Suurin osa sijoituksistani on Nordnetissa. Olen ollut tyytyväinen asiakas vuodesta 2014. Lisäksi vaimollani ja lapsillani on täällä rahastosalkut.

*Avaa maksuton asiakkuus Nordnetiin

("Sijoittamiseen osake- ja pääomamarkkinoilla liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voi nousta tai laskea, ja sijoittaja voi menettää sijoittamansa pääoman kokonaan. Historiallinen tuotto ja kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta.")


Sähkömittari.fi

Suosittelen sähkön kilpailuttamista säännöllisin väliajoin, esimerkiksi kerran vuodessa tai joka toinen vuosi. Kilpailuttamalla voit helposti säästää useita kymmeniä euroja vuodessa.

*Kilpailuta sähkö Sähkömittari.fi:ssä


Vakuuttava.fi

Vakuutusten kilpailuttaminen säännöllisesti kannattaa, tällä tavoin voit säästää jopa satoja euroja vuodessa. Suosittelen kilpailuttamaan vakuutukset vähintään joka toinen vuosi. Kilpailuttaminen onnnistuu helposti Vakuuttava.fi -palvelun kautta.


Mobify

Tienaa laskuja maksamalla. Mobifyn kautta voit kerätä rahanarvoisia bonuspisteitä, 0,3% jokaisesta Mobifyn kautta maksetusta laskusta. Palvelun käyttäminen ei maksa mitään. Olen käyttänyt nyt Mobifya parin kuukauden ajan ja hyvältä vaikuttaa. 

*Rekisteröidy täältä


Hintaopas.fi

Uusia tuotteita ostaessa kannattaa hintoja vertailla, tähän tarkoitukseen Hintaopas on mainio sivusto. Hintaoppaan avulla löydät helposti tuotteelle halvimman hinnan. Hintaopas sisältää noin 830 Suomessa toimivan verkkokaupan hinta- ja tuotetiedot, jotka helpottavat kuluttajien päätöksentekoa. Hintaoppaan käyttäminen on ilmaista.

*Tästä pääset vertailemaan hintoja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti