Advertisement

- osingoilla kohti vapaampaa elämää -

Suosittelen

Olen kerännyt tälle sivulle linkkejä tuotteisiin ja palveluihin, jotka ovat auttaneet minua säästämisessä ja sijoittamisessa. Suosittelen niihin tutustumista. Linkit ovat affiliate-linkkejä ja ne on merkitty tähdellä (*).

Nordnet
Suurin osa sijoitukistani on Nordnetissa. Olen ollut tyytäväinen asiakas vuodesta 2014. Lisäksi vaimollani ja lapsillani on täällä rahastosalkut

("Sijoittamiseen osake- ja pääomamarkkinoille liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voi nousta tai laskea, ja sijoittaja voi menettää sijoittamansa pääoman kokonaan. Historiallinen tuottoa ja kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta.")

Adlibris
Lukeminen kannattaa aina. Adlibriksen kautta olen ostanut useita kirjoja sekä itselleni että lahjaksi. Hyvä valikoima kirjoja, säästämiseen ja omaan talouden hallintaan.


Muutama oma suosikkini:
Tämä oli ensimmäisiä kirjojani liittyen sijoittamiseen ja omaan talouteen. Mainio teos henkilökohtaiseen taloudenhallintaan ja vaurastumiseen liittyen.

Kotimainen klassikkoteos, "pörssiraamattu".

Hyvä katsaus eri sijoitustyyleihin. Sopii hyvin sekä aloitteville että kokeneille sijoittajille.

Sähkömittari
Kilpailuta sähkösi säännöllisesti, esimerkerkiksi kerran vuoden, ja säästä kymmeniä ellei jopa satoja euroja vuodessa.

Mobify
Tienaaa laskuja maksamalla. Mobifyn kautta voit kerätä rahanarvoisia bonuspisteitä, 0,3% jokaisesta Mobifyn kautta maksetusta laskusta. Bonukset voit siirtää omalle tilillesi.

Hintaopas
Hintaopas on oiva sivusto tuotteiden hintojen vertailuun. Sen avulla löydät helposti haluamallesi tuotteelle halvimman hinnan ja verkkokaupan. Hintaopas sisältää noin 830 Suomessa toimivan verkkokaupan hinta- ja tuotetiedot, jotka helpottavat sinua päätöksenteossa.

Offerilla
Palvelun kautta voit ostaa erittäin edulliseen hintaan lahjakortteja palveluihin kuten ravintoloihin, autokorjaamoihin, kauneushoitoloihin, kuntosaleihin ja moniin muihin arjessa sekä juhlassa tarvitsemiin palveluihin. Alennusprosentti on yleisesti 50-90%.

Lähetä kommentti

0 Kommentit