Advertisement

- osingoilla kohti vapaampaa elämää -

Suosittelen

Olen kerännyt tälle sivulle linkkejä tuotteisiin ja palveluihin, jotka ovat auttaneet minua säästämisessä ja sijoittamisessa. Suosittelen niihin tutustumista. Linkit ovat affiliate-linkkejä ja ne on merkitty tähdellä (*).

Nordnet
Suurin osa sijoitukistani on Nordnetissa. Olen ollut tyytäväinen asiakas vuodesta 2014. Lisäksi vaimollani ja lapsillani on täällä rahastosalkut

("Sijoittamiseen osake- ja pääomamarkkinoille liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voi nousta tai laskea, ja sijoittaja voi menettää sijoittamansa pääoman kokonaan. Historiallinen tuottoa ja kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta.")

Adlibris
Lukeminen kannattaa aina. Adlibriksen kautta olen ostanut useita kirjoja sekä itselleni että lahjaksi. Hyvä valikoima kirjoja, säästämiseen ja omaan talouden hallintaan.

Muutama oma suosikkini:
Tämä oli ensimmäisiä kirjojani liittyen sijoittamiseen ja omaan talouteen. Mainio teos henkilökohtaiseen taloudenhallintaan ja vaurastumiseen liittyen.

Kotimainen klassikkoteos, "pörssiraamattu".

Hyvä katsaus eri sijoitustyyleihin. Sopii hyvin sekä aloitteville että kokeneille sijoittajille.

Storytel
Mikäli lukemisen sijasta kuuntelet mieluummin äänikirjoja, on Storytel mainio palvelu siihen. Sieltä löytyy yli 700 000 ääni/e-kirjaa, muun muassa yllä suosittelemani kirjat 'Erilainen ote omaan talouteen' sekä 'Miten sijoitan pörssiosakkeisiin'

(Kokeilujakson aikana saa kuunnella ja lukea 100 tuntia kirjoja. Etu koskee vain uusia Storytelin asiakkaita. Storytelin tilaus ei ole sitova ja sen voi lopettaa milloin haluaa. Ilmaisen kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti hintaan 14,99 € / kk)

Mobify
Tienaa laskuja maksamalla. Mobifyn kautta voit kerätä rahanarvoisia bonuspisteitä, 0,3% jokaisesta Mobifyn kautta maksetusta laskusta. Bonukset voit siirtää omalle tilillesi.

Olen käyttänyt palvelua nyt pari vuotta ja maksan suurimman osan perheemme laskuista sitä kautta. Käyttö on helppoa ja olen saanut bonusta noin 40€ / vuosi.

Vakuutustiedot.fi
Suosittelen kilpailuttamaan vakuutukset säännöllisesti, esimerkiksi 1-2 vuoden välein. Voit säästää useita kymmeniä euroja vuodessa.

Helpoin tapa kilpailuttaa vakuutukset usean vakuutusyhtiön kesken on käyttää ilmaista Vakuutustiedot.fi-palvelua. Saat yhdellä tarjouspyynnöllä tarjoukset kaikista haluamistasi yhtiöistä, ja vakuutusedustajat auttavat sopivimpien vakuutusten valinnassa.

Tarjousten pyytäminen ei velvoita yhdenkään hyväksymistä. Voit siis huoletta tarkistaa saisitko paremman tarjouksen jostakin toisesta yhtiöstä.

Etua.fi Asuntolaina
Lainapalvelun avulla voit maksutta kilpailuttaa asuntolainasi vaivattomasti. Hae uutta asuntolainaa tai kilpailuta nykyisen lainasi marginaali. Voit  kilpailuttaa myös ASP-lainan. Asuntolainan kilpailutus kannattaa aina. Et sitoudu mihinkään ja saat tarjouksia useilta pankeilta

Lähetä kommentti

0 Kommentit